trick filter opera mini dan uc web untuk melajukan browsing dan download

May092013
Assalamualaikum semua . .

Saya mahu minta maaf kerana kebelakangan ini saya jarang sekali update blog sebab saya sekarang sudah sangat sibuk di dunia nyata . . Setiap hari homework yg cikgu saya bagi berlambak , biasa larh mahu berjaya kan wink !

Postingan sebelumnya boleh langsung di check di c nie saja !
Sesuai dengan tajuk postingan diatas , kali nie saya nak share Trik Filter Opera Mini Dan Ucweb Untuk Melajukan Browsing Atau Download. Sebelum tue lihat dulu screenshotnya di bawah !

sc20130124-090812.png
sc20130124-092055.png
sc20130126-222151.png

Minta maaf genk untuk screenshot ucwebnya x da .

Langsung saja ke triknya genk ! Pertama sekali , opera mini atau ucweb korang mesti larh handler , kalau korang guna yg dah di mod memang x dapat genk . Ok kalau sudah korang masuk jak kat opera atau ucweb korang dan letak trik di bawah nie kat filter !

Untuk Opera mini
*(socket: mini5cn.opera-mini.net mini5cn.opera-mini.net\http: mozilla.beta.opera-mini.net m.mozilla.beta.opera-mini.net)

Untuk Ucweb
*(socket: uc6-v1 ucweb.com uc6-v1 ucweb.com)

Ingat ! Pastikan korang isi sebiji macam diatas , dan trik nie sesuai di guna di no ip no port .

Trik Di Atas Di Test Di Hp Galaxy Y

tanda SETIA!!!!!

May092013
Thumbnail1. Sunguh2 melakukan sesuatu dengan rela bukan sebab terpaksa 2. Sentiasa cuba menggembirakan pasangannya 3. Banyak memberi nasihat kerana dia amat menyanyangi pasangannya 4. Kecantikan bukan perkara yang diutamakan selain dari keikhlasan 5. Sentiasa ada rasa takot akan kehilangan pasangannya 6. Tidak gemar jika ada orang lain terlalu rapat dengan pasangannya 7. Mudah merasa cemburu dan sensitif bila pasangannya tidak memberi perhatian kepadanya 8. Suka merajuk hanya kerana ingin dipujuk pasangannya 9. Merasa tidak senang hati apabila... [Read More]

naruto all episode and movies

May092013
Video Deidara vs Gaara Deidara vs Gaara part 1.3gp Deidara vs Gaara part 2.3gp Deidara vs Gaara part 3.3gp Deidara vs Gaara part 4.3gp Video Kankuro vs Sasori Kankuro vs Sasori part 1.3gp Kankuro vs Sasori part 2.3gp Video Team Kakashi vs Itachi Team Kakashi vs Itachi part 1.3gp Team Kakashi vs Itachi part 2.3gp Team Kakashi vs Itachi part 3.3gp Video Team Guy vs Kisame Team Guy vs Kisame part 1.3gp Team Guy... [Read More]

trick melajukan streaming youtube..

May092013
ThumbnailYouTube adalah sebuah laman web video sharing popular di mana penggunanya dapat memuat naik video,menonton dan berbagi klip video secara percuma.tapi masalah yang sering muncul pada saat menonton video di youtube adalah buffering.jika kamu punya connection ke internet yang lambat pasti bakal menderita banget tunggu buffer di YouTube . untuk itu ada Tricksnya anda bisa mencuba cara ini. Kamu bisa mempercepat... [Read More]

trick dapatkan top up @ pulsa percuma

May092013
ThumbnailAssalamualaikum semua .. Sesuai dengan tajuk postingan diatas , saya akan bagi kat korang semua cara dapat top up atau orang indon panggil pulsa  Ya ! cara kali ini memang betul2 menjadi dan saya sendiri sudah mencoba dan hasilnya menjadi genk ! hek3x .. Untuk yang mau mendapatnya anda langsung saja klik sini . Daftar kali pertama akan mendapat sebanyak RM2.00 dan anda hanya perlu mengumpul RM8.00... [Read More]

upgrade samsung galaxy y ke jelly bean android

May092013
ThumbnailAssalamualaikum semua .. Kali ini saya mau kongsi dengan korang tentang Cara Upgrade Galaxy Young GT5360 Android 4.1 Jelly Bean Sebelum tuw silakan lihat screenshotnya di bawah , Antara kelebihan android ini ialah tampilan lebih smoot, lebh ringan, Grafis dan style = ICS/ Jellybean = Samsung Galaxy S, Player musik plus eQualizer dan effect, OTA updater, CPU spy, Dolby surround, Teks sms tanpa batas... [Read More]

verizon opmin untuk android celcom

May092013
2013_4_25_9.16.58.png

Celcom live @ Dead Connect dngn NoIpNoPort ,, Maxis connect ip 209.170.68.8 port 80 !

VerizonMaxis
VerizonCelcomLive
VerizonCelcomDead

opmin android celcom 2013

May092013

Yang maw download silakan link ada di bwah ..
Verizon 7.5 Celcom Live
Verizon 7.5 Celcom Dead

Guna tetapan Celcom 3G Internet

Test di Galaxy Y

BONUS SIMPLE TRICK MAXIS 2013

May092013
nie admin share trick simple yang di dah pown di post oleh jiran2 blog admin dan banyak lagi blogger diluar sana... sebenarnya trick nie admin dah pernah nampak orang share kat topix masa admin sembang2 kat sana...masa admin round2 kat dunia maya pown ada juak ternampak trick nie...tapi setiap yang post mengunakan alternative lain.. tapi smua tu untuk mengabur kan mata jew...tapi... [Read More]
 
Back to top